pühapäev, 29. märts 2020

Tere, Volli!

Lugesin raamatu lõpuni. Raamatus oli 124 lehekülge.

VOLLI ON SUHTEKORRALDAJA

Ema tegi koogi kus polnud rosinaid ja isale see väga ei maitsenud. Ema läks närvi ja Volli läks isaga poodi. Poes ütles Volli, et isa peab lilli ostma. Kui isa ja Volli koju läksid, siis andis isa lilled emale ja nad leppisid ära.

VOLLI TEEB BÄNDI

Erik pakkus Vollile bändi tulla, Volli nõustus aga neil oli tüdrukuid ka vaja. Nad valisid Liisbeti ja Marta. Nende bändi nimi on ''Super Sead''. Volli mängis klaveri tooliga trummi, Erik mängis trummi,
Liisbet tegi liigutusi ja Marta mängis kitarri. Poisid tahtsid olla trummari Peeer Jõgisoo moodi. Nad panid klassis Eurovisiooniloo Neiõkõsõ "Tii" käima ja siis tuli sisse muusikaõpetaja. Kui õpetaja tuli klassi ütles ta, et kuulame võrukeelset laulu, mida esitab bänd Neiõkõsõ. Kogu klass sai naerda.

VOLLI TERETAB POLITSEINIKKE

Volli vaatas telekat ja seal oli president Lennart Meri. Lennart Meri ütles, et politseinikke tuleks teretada. Kui Volli koos emaga läks õue, siis nägi ta politseinkke ja teretas. Volli oli pettunud, sest politseinik ei teinud väljagi. Siis küsis Volli emalt miks president ära suri. Ema vastas nii, et ta suri vanadusse. Volli tahtis leiutada sellise masina mis teeb nii, et iga politseinik ütleks kõigile tere.

VOLLI TEEB ÄRI

Kui Volli õues oli leidis ta tulemasina ja tahtis äri teha, sest Kalle ja Jürgen tegid ka äri. Ta müüs seda viie (5) krooni eest. Kui Mart selle ära ostis oli ta pettunud, sest see ei töötanud, kuigi Volli ütleski, et see ei tööta. Siis tuli õpetaja klassi ja hakkas sellepärast Volliga riidlema.

VOLLI LÄHEB MAGAMA

Kui Volli läks magama, rääkis isa kuidas Volli kunagi tigusi päästis. Volli ütles, et ta julgeb kõike teha ja tema ei karda väga midagi. Kui Volli mõtles sünnipäeva peale ütles ta isale, et ta tahab uut moblat. Ja tahtis politseinikuks hakkata. Isa ütles, et Volli tahtis leiutajaks saada. Volli ütles, et ta võib samal ajal olla mõlemad ja ehitab sellise asja, mis teeb pätid heaks. Volli tahtis ka triikrauda parandada ja siis läkski triikraud katki ja ema kutsus isa, kes ütles, et pärast vaatab. Triikraua sees oli pannkoogitainas.

Mulle meeldis kõige rohkem Voldemar (Volli), sest ta tegi palju nalja ja oli uudishimulik. Ta sattus tavaliselt jamadesse. Soovitaksin seda raamatut teistel lugeda, sest see oli naljakas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar